as family’s~ happy birthday tu afy!!!

28 07 2009

Agak terlambat nak updet photoshoot yg telah dibuat 2 minggu lepas…kesibukan yang melanda menyebabkan segala jerja-kerja editing gambar tidak dpt dilakukan dengan cepat..harap-harap as ( adik iparku) sabar menanti k….photoshoot nie actually dah plan lama…patut nya nak wat sempena birthday si comel afy masa bulan jun aitu…tapi sebab kedua-dua pihak sibuk jadi tergendala sket sesi bergambo ini….tapi akhirnya impian mama n ayah si afy nak celebrate birthday afy di taman tercapai jugak walopun x semeriah yang diplankan….kalo ikut plan mama afy…nak ajak cousin2 yg ramai tu join sekali…mesti gempak n riuh satu taman kan!!!!ok lah enjoy la pics2 yang sempat saya rakamkan untuk mereka sekeluarga…adios!!!

as-afy photoshoot 050
as-afy photoshoot 360 copy
as-afy photoshoot 309 copy
as-afy photoshoot 285
as-afy photoshoot 265 copy
as-afy photoshoot 263 copy
as-afy photoshoot 235 copy
as-afy photoshoot 195 copy
as-afy photoshoot 170
as-afy photoshoot 124
as-afy photoshoot 115

tarikh : 19 julai 2009
lokasi : taman bukit jalil

love :yantz

Advertisements

Actions

Information

4 responses

29 07 2009
catlina

salam ..nice shoots 🙂 ..photog sambilan gak ye?

2 08 2009
aidiel

woh….
sangat retro larh..
nisya suka betoll….

3 08 2009
catlina

salam..gambar family & children is always mesmerizing!!:) nice shots!

3 08 2009
akubye

lalalala.. comey nye budok!! rase nak geget2 je buat lauk bebuka bulan pose nanti.. ahaks!! Wah! canteks gambo!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: